en van harte welkom op de website van de Nederlandse Greyhound Club
een club met spirit

Laatste nieuwtjes!
08/06

Laatste nieuws! opendag 2018!

Voor meer info klik hier

17/05

Zondag 15 Juli opendag bij renbaan de coevering te Geldrop. Aanvang 12.30uur. U komt toch ook met uw hond(en)! Voor meer info ritazijlstrakoster@chello.nl.

17/05

De nieuwe Grey Times kan vanaf donderdag 17 mei weer op de deurmat vallen. Wij wensen jullie allemaal veel lees plezier.

27/02

De nieuwe Grey Times kan vanaf dinsdag 27 februari weer op de deurmat vallen. Wij wensen jullie allemaal veel lees plezier.

01/02

Op zondag 15 juli a.s organiseren wij samen met de GWRV uit Geldrop weer een opendag er is een dierenarts aanwezig en er komt een keurmeester die alle hondenrassen beoordeelt, Ook kunt u uw hond(en) een stukje laten rennen onder begeleiding en is het mogelijk om een kraampje te huren voor deze middag, Het programma volgt nog. Voor info mail naar ritazijlstrakoster@chello.nl

19/12

De nieuwe Grey Times kan vanaf dinsdag 19 december weer op de deurmat vallen. Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!

04/12

DUTCH PET AWARD
And The Winner is....
Na de Dutch Pet Conference volgde in de avond op 20 november een groots gala met de uitreiking van de Dutch Pet Awards. In de sfeervolle ambiance van de wereld van tv en theater genoten de gasten van een avond vol topentertainment uit de stal van RTL. De zes Dutch Pet Awards werden tussen al dit podiumgeweld door uitgereikt aan personen en bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. De negenkoppige jury had zorgvuldig een keuze gemaakt uit de vele aanmeldingen.
Het team van MARKdierenarts is winnaar geworden van de Dutch Pet Award!
Van harte gefeliciteerd Mark met deze fantastische prestatie en de erkenning hiervoor!

06/11

Breng u stem uit op  Markdierenarts.
Hij is genomineerd voor de populairste dierenarts van Nederland stemmen kunt u via deze link: https://dutchpetconference.nl/dutch-pet-awards/dap-award/

25/10

De nieuwe greyhound/whippet kalenders 2018 zijn weer te bestellen. Via secretariaat of webshop.

08/10

In de Grey Times van oktober staat vermeldt dat de WRA stopt. Deze informatie is onjuist.
De renbaan is wekelijks open om te kunnen trainen en er worden wedstijden gehouden.
Wel worden de training tijden aangepast zie www.wrvamsterdam.nl

24/09 De nieuwe Grey Times kan vanaf maandag 25 september weer op de deurmat vallen. We wensen jullie allemaal veel leesplezier!
24/07 Let op! Het secretariaat wordt tijdelijk waargenomen door André van den Broek. Het mailadres is: nederlandsegreyhoundclub@home.nl of telefonisch dagelijks na 14:00 telefoon: :013-2112899
20/07 De nieuwe Grey Times kan vanaf Vrijdag 21Juli weer op de deurmat vallen. We wensen jullie allemaal veel leesplezier!

10/07

10/07

Zaterdag 29 juli, Talentencup wordt gehouden in Rotterdam.

Zondag 30 juli NK 480 meter wordt gehouden in Rotterdam.

24/04 De nieuwe Grey Times kan vanaf Vrijdag 28 april weer op de deurmat vallen. We wensen jullie allemaal veel leesplezier!
10/04 Aangeboden: Twee windhond reuen voor een goed tehuis
23/03 3 Harten ren Geldrop gaat niet door op zondag 26 maart.
15/02 De nieuwe Grey Times kan vanaf Vrijdag 17 februari weer op de deurmat vallen. We wensen jullie allemaal veel leesplezier!
4/1 De renkalenders van België en de internationale kalender is bekend. Tevens is de tentoonstellingskalender voor 2017 toegevoegd aan de activiteiten.

Laatste wijzigingen website:

* Bestuur - 26 Mei

* Goed tehuis gezocht voor een Whippet en Greyhound reu.

* Whippet Reu voor een goed tehuis

* Twee Windhonden voor een goed tehuis

* Uitslagen 19 maart Rotterdam

* VERKOCHT whippet pup - 21 Februari

* Renkalender - 26 Januari

* Activiteiten - 4 Januari

* Renkalenders - 4 Januari

* Goed Tehuis - 10 Oktober

* Goed Tehuis - 7 Oktober

* Links - 29 September

* Race Uitslagen - 21 September

* Vraag & Aanbod - 14 September

* Race Uitslagen - 14 September

* Race Uitslagen - 8 September

* Race Uitslagen - 2 September

* Goed Tehuis - 22 Augustus

* Foto's WRA Spaarndam- 22 Augustus

* Goed Tehuis - 16 Augustus

* Foto's Grote Prijs Lichtstad- 16 Augustus

* Goed Tehuis - 3 Augustus

* Pup bemiddeling - 3 Augustus

* Foto's NK Rotterdam- 3 Augustus

* Foto's Rijssen - 3 Augustus

Aanbod honden:

* Nestaankondiging (0)
* Goed tehuis gezocht (0)
* Greys in het asiel (0)
* Greys uit het buitenland ter adoptie (0)
* Pup bemiddeling (0)

Activiteiten:

 

Welkom

De Nederlandse Greyhound Club is opgericht op 24 januari 1964 en Koninklijk goedgekeurd op 20 maart 1968. De N.G.C. is een onafhankelijke vereniging die de belangen behartigt van de Greyhound en die achter het één-rittensysteem bij de wedstrijden van de CGRC, waaronder de FGN en de FGB, staat. De club staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Een Greyhound is een hond van extremen en tegenstellingen. Sneller dan een paard als het op de sprint aankomt, maar aan de andere kant een hele rustige, geduldige en zachtaardige huishond met voorliefde voor warme plekjes en zachte kussens. Meer over de Greyhound leest u hier.

Op deze website vindt u veel informatie over het ras in het algemeen, maar uiteraard ook over de rensport. Neemt u ook eens een kijkje in onze webshop, hierin vindt u allerhande artikelen voor uw hond.

Als U lid wordt van de Nederlandse Greyhoundclub ontvangt U het clubblad "The Grey Times" 5x per jaar en heeft u voordelen bij het adverteren in ons blad en op de site. Als U lid wilt worden van de Nederlandse Greyhoundclub klik dan hier voor meer informatie en U kunt ons ook een mailtje sturen.

Op onze website kunt U veel informatie vinden over de rensport, dekreuen, nestaankondigingen, pupbemiddeling, en we hebben een eigen team van "Dierenartsen".

Uiteraard zullen we proberen, via dit steeds belangrijker wordende medium, zo snel als mogelijk de uitslagen van de gelopen races te publiceren.

Mocht U een advertentie willen plaatsen voor een van de rubrieken of in ons clubblad dan kunt U contact opnemen met het secretariaat. Voor advertentie tarieven klikt U hier.

We hopen dat U met veel plezier onze website zult bekijken.

 

 top Laatste update